Autor: Toomas Kelt • 20. jaanuar 2023

Jukka Patrikainen: usun Eesti tööstusjuhtidesse

Tööstusvaldkonnas on pikem perspektiiv positiivne, ütles ABB Eesti juhatuse liige Jukka Patrikainen vastuses Tööstusuudiste arvamusliidrite küsitlusele. Rohepööre avab uusi võimalusi ka tööstusseadmete turul.
ABB Eesti juhatuse liige Jukka Patrikainen.
Foto: Raul Mee

Partikainen on seisukohal, et Eesti tööstusjuhid suudavad oma kogemusi kiirelt ära kasutada ja julgelt otsuseid langetada. Suurim probleem on aga seotud töötajate ja nende teadmiste-oskustega.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077