Autor: Tööstusuudised.ee • 22. juuni 2022

ABB suurendab investeeringuid 5 miljonini aastas

Globaalse tehnoloogiaettevõtte ABB Eestis tegutseva tütarfirma möödunud majandusaasta müügitulu oli 131 miljonit eurot. Peamiselt restruktureerimisega kaasnenud ühekordsete kulude tõttu tuli vastu võtta 4,2 miljoni eurone tegevuskahjum.
ABB peamaja.
Foto: Arno Mikkor

Samas suurendas ABB Eestis investeeringute mahtu 3,5 miljoni euroni ja tõstab selle käesoleval aastal 5 miljoni euroni, et laiendada sortimenti ja kasvatada tootmismahtu.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077