Autor: Tööstusuudised.ee • 22. aprill 2022

ABB Grupi käive ja tellimused esimeses kvartalis kasvasid

ABB Grupp saavutas 2022. aasta esimeses kvartalis keerulistes oludes head tulemused. Tellimuste maht kasvas aastaga 21 protsenti 9,4 miljardi dollarini ning seda kõigis ärivaldkondades, regioonides ja enamikus kliendisegmentidest.
Ettevõtte tellimuste maht kasvas kõikides ärivaldkondades.
Foto: www.bolzern.tv, Guenter Bolzern

Ettevõtte müügitulu kasv oli 1 protsent, ulatudes 7 miljardi dollarini. Müügitulu kasvu toetas positiivne areng kõigis ABB ärivaldkondades, välja arvatud robootikas, mida pidurdas komponentide nappus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077