Autor: Kristel Härma • 19. aprill 2023

Aasta ettevõtja firma Comodule koondab töötajaid

Tõukerattaid internetti ühendav Comodule teatas töötukassale 21 inimese koondamisest.
Seni edukat lendu näidanud Comodule tegi töötukassale esmase koondamisteate ning ettevõttel on kaelas suur maksuvõlg.
Foto: Liis Treimann

Eelmine aasta oli Kõu Mobility grupi jaoks väga edukas ja käive kasvas kolm korda, aga sel aastal jääb kasv tagasihoidlikuks – seda ütles Comodule'it, Amplerit ja tõukerattaid tootvaid ettevõtteid koondava Kõu Mobility grupi juht Kristjan Maruste Äripäevale juba märtsi lõpus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077