Autor: Kristjan Kurg • 28. märts 2023

Ampleri ostnud Maruste: rattatööstus on külmunud, Kõu Mobility kasv pidurdub

Kui eelmine aasta oli Kõu Mobility grupi jaoks väga edukas ja käive kasvas kolm korda, siis sel aastal jääb kasv tagasihoidlikuks. “Comodule isegi kahaneb see aasta,” ütles Kõu Mobility juht Kristjan Maruste.
Amplerit juhtiv Ardo Kaurit ja Kõu Mobility gruppi juhtiv Kristjan Maruste.
Foto: Liis Treimann

Kristjan Maruste rääkis hommikuprogrammis, et kogu rattatööstusel on jätkuvalt keeruline, sest buumi ajal osteti rattaid ette ära. Praegu tuleb tegeleda rahavoogudega ja õigesti navigeerida, et võtta siiski maksimumi ja ka Ampleri müük üles saada.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077