Autor: Eliisa Matsalu • 17. aprill 2023

Repo Vabrikute pankrotivara odavneb meeletu kiirusega

Eelmisel aastal pankrotti läinud ja 148 töötajat koondanud AS Repo Vabrikute vara püütakse juba neljandat korda maha müüa. Kui esimesel katsel algas oksjoni hind seitsmest miljonist, siis nüüd on alghinnaks 3,4 miljonit eurot. Repo Vabrikute vara pole ainus tööstusettevõtte vara, mida keegi juba pikemat aega ära osta ei taha.
Mullu sügisel pankrotti läinud ja töötajad koondanud Repo Vabrikud oli Püssis suureks tööandjaks.
Foto: Arno Mikkor

Puitplaastide tootja Repo Vabrikud teatas pankrotti minekust mullu septembris. Lüganuse vallas Püssi linnas tegutsenud ettevõte teatas kohtule, et ei suuda enam energia- ja puiduhindade tõusude tõttu oma Soome ja Rootsi konkurentidega sammu pidada. Enne raskeid aegu jõudis Repo mitmeid kordi Äripäeva edukate ettevõtete TOPidesse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077