Autor: Toomas Kelt • 4. oktoober 2022

Repo Vabrikud esitas pankrotiavalduse

Ida-Virumaal Püssis tegutsev 148 töötajaga puitplaatide tootja AS REPO Vabrikud esitas eelmisel nädalal kohtule pankrotiavalduse, kirjutab Põhjarannik.
Repo Vabrikute Püssi puitkiudplaaditehas on üks suuremaid tööandjaid Lüganuse Vallas.
Foto: Arno Mikkor

Ettevõte teatas, et ei ole enam energiakandjate ja puidu kõrgete hindade tõttu konkurentsivõimeline oma peamistel müügiturgudel Soomes ja Rootsis. Lisaks pakuvad teised Euroopa plaaditootjad oma toodangut 10-15 protsenti madalamate hindadega ning turg tervikuna on jahtumas, teatab Põhjarannik.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077