Autor: Tööstusuudised.ee • 11. aprill 2023

„Eesti Parima Toiduaine“ konkursi meedia lemmik on Saare Kala „Leegitatud lõhefilee“

„Eesti Parima Toiduaine“ konkursil traditsiooniks saanud toidu-, tarbija- ja majandusajakirjanikest ning toidublogijatest koosnev pressižürii valis tänavu taas meedia lemmikut. Pressižürii südamed võitis Saare Kala õrnalt soolatud ja ehtsal tulel küpsetatud leegitatud lõhefilee.
Pressizürii liikmed tegid otsuse maitse järgi.
Foto: Toiduliit

Nahaga lõhefilee on küpsetatud madalal kuumusel, et säiliks lõhele omane maitse ja mahlasus. Küpsetatud filee pealispind leegitatakse aga ehtsal tulel, et tuua esile lõhe hõrk maitse. Tegemist on uudse küpsetamise ja ehtsal tulel leegitamise tehnoloogiaga. Toode on tänavu pälvinud „Eesti Parima Toiduaine“ konkursi hõbemärgise kui Parim kalatoode 2023.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077