Autor: Tööstusuudised.ee • 16. märts 2023

Nõo Lihatööstus: tooraine ülikõrge hind mõjutab Euroopa tootmismahtu

Sealiha hind on hetkel tavapärasest tasemest vähemalt 40% kõrgem ja kevadkuud toovad sellele lisa.
Nõo Lihatööstuse tegevjuht Ragnar Loova näeb murega, et lihatootmine langeb kogu Euroopas.
Foto: Toomas Kelt

„Meie lihaturgu mõjutavad otseselt kolm suuremat faktorit: kõrgete sisendhindade trend on jätkuv, samuti on kohati endiselt raskendatud eri sisendite kättesaadavus, tootmismahud on vähenenud nii Euroopas kui ka Ameerikas ning Hiina nõudlus on veidi rahunenud, kuid see ei tähenda meile ikkagi midagi liiga positiivset,“ kirjeldas Nõo Lihatööstuse tegevjuht Ragnar Loova.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077