Autor: Janno Riispapp • 13. märts 2023

Euroopa kasvufirmade tippu jõudis kolm Eesti firmat

2021. aasta lõpus sai Fractory juht Martin Vares ka parima noore juhi tunnustuse, mille andis üle president Kersti Kaljulaid
Foto: Eero Vabamägi / Postimees / Scanpix
Briti majanduslehe Financial Timesi ja Statista koostatud Euroopa kasvuettevõtete edetabelisse jõudis tänavu kolm Eesti ettevõtet, kõrgeima koha sai Fractory.

Pingereas 32. koha hõivanud tööstust digitaliseeriva Fractory juht Martin Vares tõdes, et säärane tähelepanu võiks ettevõttele hoogu juurde anda.

„Kui suured ja usaldusväärsed väljaanded märgivad ära, siis ikka jääb inimestele silma. Sellest ettevõtte edukus nüüd ei sõltu, aga klientidele ja koostööpartneritele tekitab tunde, et on meiega kindlates kätes,” ütles ta. Vares meenutas, et varem on samas pingereas tugevalt esinenud näiteks Bolt.

Briti majanduslehe andmetel oli Fractory aastane liitkasvumäär (CAGR) 209,4 protsenti, vaadeldavaks perioodiks oli 2018–2021. Ettevõtte müügitulu kasvas selle ajaga 220 000 eurolt üle 6,5 miljoni euro.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077