Autor: Tööstusuudised.ee • 17. november 2022

Eesti metallitööstusettevõte Fractory sulgeb USA haru ja keskendub Euroopale

Eesti metallitööstusettevõte Fractory peatab USA turule sisenemise plaani ja keskendub edaspidi vaid Euroopa turule, teatas ettevõte.
Eesti metallitööstuse idu Fractory plaanib edaspidi keskenduda Euroopa turule, et tagada efektiivsus ja vähendada riske.
Foto: Shutterstock

Fractory peatab mõneks ajaks selle aasta alguses planeeritud USA turule sisenemise, et keskenduda Euroopa turule ja tagada efektiivsus. “Selleks, et tagada jätkusuutlik ja tulevikku vaatav pilvepõhine tootmine, peame keskenduma täielikult efektiivsusele ja turgudele, kus seda on võimalik kõige paremini realiseerida,” põhjendas ettevõtte tegevjuht Martin Vares tehtud otsust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077