Autor: Tööstusuudised.ee • 17. veebruar 2023

Häädemeeste tehas ootab kohalikke suurhankeid

Möödunud aasta augustis Häädemeestel taaskäivitatud Saint-Gobaini Leca kergkruusatehas on saavutamas plaanitud tootmisvõimsust. Täna valmistatakse kergkruusa peamiselt ehitusplokkide tootmise tarbeks, osa läheb Rootsi taristuehitustele ning ollakse valmis suuremateks kohalikeks hangeteks.
Leca kergkruusatehas Häädemeestel.
Foto: Erik Riikoja

Kergkruusa ning ehitusplokke valmistava Leca Internationali tegevjuht Harald Cholewa hindab tehase taaskäivitamise järgset poolaastat väga heaks alguseks. Intervjuu tegemise päeval veebruari alguses sai Häädemeeste tehas hõbemiljonäri tiitli, Saint-Gobainis saab sellise tiitli tootmisüksus, mis on 10 aastat tegutsenud ilma tootmisõnnetusteta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077