Autor: Toomas Kelt • 23. jaanuar 2023

Kesk-Euroopa puidutööstuste tung Põhjamaadesse on alanud

Austria ja Saksamaa puidukontsernid on alustanud Soome ja Rootsi puidutööstuste ülevõtmist. Sellest aastat toodetakse juba 12% Soome saematerjalist Austria ettevõtetes.
Pölkky ja Pfeiferi esindajad kirjutasid müügiotsusele alla eelmise aasta jõulude eel.
Foto: Polkky Oy

Mõned päevad tagasi jõudis Soomes lõpule märgiline sündmus - Soome pereettevõte Pölkky omandus läks üle Austria kontsernile Pfeifer Holding GmbH. Mõlemad pooled kinnitavad, et omanike muutusega Soome ühe suurima saematerjali tootja jaoks midagi ei muutu - Pölkky kaubamärk, juhtkond ja tegevus jätkavad nagu varemgi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077