Autor: Tööstusuudised.ee • 2. detsember 2022

Elektroonikatöösturid: kriiside juhtimine on osa juhtimisest uues reaalsuses

Seitsmendat korda toimunud rahvusvahelisel elektroonikatööstuse seminaril "IPC EMS Day - EMS industry recovering from the crisis" tõdesid eksperdid, et hoolimata kriisidest on elektroonikatööstuse ettevõtted hästi toime tulnud ning kriiside juhtimine on osa juhtimisest uues reaalsuses.
Eesti Elektroonikatööstuse Liidu volikogu esimees Otto Pukk kriiside lõppemisse ei usu.
Foto: Eesti Elektroonikatööstuse Liit

Rahvusvahelise elektroonikatootja Incap Corporationi president ja Eesti Elektroonikatööstuse Liidu volikogu esimees Otto Pukk rõhutas, et praegused kriisid ei ole esimesed ega jää viimasteks. “Juhtide töö ongi probleemide lahendamine, kriiside juhtimine on osa edukast juhtimisest. Ellu jäävad need, kes kohanevad kõige paremini. Ettevõtted peavad olema paindlikud, et leida uusi võimalusi,” sõnas ta seminaril.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077