Autor: Tööstusuudised.ee • 1. detsember 2022

Fibenol ja UP Catalyst pälvisid Baltimaade jätkusuutlikkuse preemia

Riias toimunud Baltic Sustainability Forum & Awards lõputseremoonial kuulutati välja võitjad. 29 finalisti seast selgitas Baltikumi-ülene žürii võtjad kaheksas kategoorias. Võidu teenis kaks Eesti ettevõtet, lisaks tunnustati Baltikumi silmapaistvamaid jätkusuutlikkuse eestvedajaid.
Võitjate seas oli kaks Eesti ettevõtet.
Foto: Helve

Baltic Sustainability Awards tunnustab Eesti, Läti ja Leedu ettevõtteid ja inimesi jätkusuutlikkuse ning innovatsiooni vallas. Kokku laekus baltikumiülesele konkursile tänavu üle 240 avalduse, mida hindas rahvusvaheline žürii strateegilise partneri EY metoodika alusel.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077