Autor: Tööstusuudised.ee • 11. märts 2022

Suur ülevaade "Tark tööstus 2022" 25 erinevast töötoast. Millised on teemad ja kes esinevad?

Juba järgmisel nädalal ehk 17.-18. märtsil toimub Kultuurikatlas enam kui 400 osalejaga konverents-mess "Tark tööstus 2022: Uus tase", mis pakub lisaks põhiprogrammile mitmeid paralleelsessioone ja töötubasid. Tööstusuudised.ee teeb ülevaate 25 erinevast töötoast ja teemast.

"Tark tööstus 2022" on konverents-mess, kus on üle 40 esineja, põhiprogramm kahe välismaise peaesinejaga ja aruteludega, paralleelsessioonid 25 erineva teema/töötoa/ettekandega, tehasekülastused ja õhtune pidu koos muusikalise vahepalaga. Täispika programmiga saab tutvuda konverentsi veebilehel SIIN.

Paralleelsessioonide teemad ja esinejad:

Vestlus: Kuidas arendada tehaseid koos oma inimestega? (Janek Sirg, Hansavesti juht ja omanik, Andero Teras, Mõttemaru tööstuspsühholoog)

Saksa Automaatika töötuba: Ajamite ja mootorite monitooring rikete ja ootamatute seisakute vältimiseks - kuidas tegeleda ennetava hooldusega? (Ats Alupere, Saksa Automaatika juht)

ABB töötuba: Millised on neli esimest sammu tööstusroboti kasutuselevõtmisel? (Erkki Legonkov, ABB robotiseerimise insener, ja Linas Žukauskas, ABB Baltikumi robotiseerimise ärisuunajuht)

Raditexi töötuba: Protsesside kirjeldamise töötuba - miks ja kuidas kirjeldada protsesse ja milliseid (vabavaralisi) lahendusi selleks kasutada? (Mark Maslov ja Mait Ruut, Raditexi juhatuse liikmed)

Tech Groupi töötuba: ohutus robotiseerimises (Martin Sutrop, Tech Groupi juht, Micael Amandusson, KUKA Nordic ekspert)

Schneider Eesti töötuba: Vana kontroller kui suur tootmise seiskumise risk - kuidas vana kontrollerit moderniseerida? (Kaupo Kork, Schneider Electricu tööstuslahenduste ekspert ja müüginsener)

Willenbrock Baltic töötuba: Kuidas tõhustada tootmisele eelnevaid ja järgnevaid protsesse ehk kuidas erinevad tootmistsoonid ja laod efektiivselt ühendada? (Jaan Viita, Willenbrock Balticu projektijuht, ja Marek Ploom, Willenbrock Balticu müügijuht)

Saksa Automaatika töötuba: Kuidas tasakaalustada tootmisprotsessi energiatarbimist tipukoormuste ajal automatiseeritud pilvelahenduse abil? (Ats Alupere, Saksa Automaatika juht ning Erik Tamsalu, Fusebox)

Kuidas väikepartiide tootmisel efektiivseid ja kiireid tootevahetusi teha? (Linas Saikevičius, ABB tööstusautomaatika ekspert)

ELIKO töötuba: Asukohainfo ja tootmisandmete integreerimine - kuidas ennetada seisakuid ja parandada tootmise efektiivsust? (Liisa Parv, ELIKO ärijuht)

Columbus Eesti töötuba: Kuidas tarkvararoboti abil töötajad mõttetust käsitööst päästa? (Kaspar Saarmann, Columbus Eesti automatiseerimise (RPA) ja tehisintelligentsete (AI) lahenduste ekspert)

Schneider Eesti töötuba: Targa elektrikilbi võimalused - milliseid ohte seadmed ära hoiavad ja kuidas CO2 jalajälge vähendavad? (Kaupo Kork, Schneider Electricu tööstuslahenduste ekspert ja müüginsener)

Radius Machining`u praktikum: ERP-i juurutamine metallitööstuse Radius Machining näitel (Ahti Talts, Radius Maching, tegevjuht)

Saksa Automaatika töötuba: Kuidas optimeerida hoolduskulusid ja tagada tehase järjepidev töö kogu protsessi elukaare jooksul? (Ats Alupere, Saksa Automaatika juht)

ABB töötuba: Kuidas tõsta efektiivsust ja optimeerida energiakulu tehases? (Leho Kuusk, ABB juhatuse liige)

Case Study idufirma näitel: insener versus arendaja ehk kolm lugu sellest, kuidas majasisene digitaliseerimine ei pruugi kohe õnnestuda (Rein Torm, Fractory kaasasutaja, ja Margus Laanemets, Fractory regiooni müügijuht)

Tech Groupi töötuba: tööstusrobotite kogukulu ehk TCO (Martin Sutrop, Tech Groupi juht, ja Micael Amandusson, KUKA Nordic ekspert)

Klinkmann Eesti töötuba: Masinate riskid ja seisakud - kuidas neid vähendada ja tootmisprobleeme kiiresti lahendada? (Christoffer Nordström, Rockwell Automation AB, Solution Consultant Machine Design)

AIRE klubi #4: AI lahenduste näited tööstuses (Tarmeko ja Ericsson) (Triin Ploompuu, Otto Mättas, Jaan Kraav, Tähve Lõpp). Vaata AIRE klubi täpsemat sisu SIIT.

PLM Groupi töötuba: Kuidas lahendada tooteandmete käsitsi sisestamise probleemi ja parandada osakondade vahelist suhtlust? (Dmitri Aleksandrov, PLM Groupi juhtkonna liige)

Saksa Automaatika töötuba: Kuidas hinnata tööstusvõrkude hetkeseisu ning vajalikke arendustöid, et parandada jõudlust ja nähtavust? (Ats Alupere, Saksa Automaatika juht ning Teemu Kumpulainen, Siemens)

ABB töötuba: Kuidas tänapäevaste mootorite ja sagedusmuundurite integratsioon vähendab energiakulu? (Ivar Rätsep, ABB ajamilahenduste ekspert)

Processa Technologies töötuba: Mis on no-code/low-code-arendus ja kuidas selle abil tootmises kiiresti juurutatav rakendus luua? (Tarmo Saidla, Priit Ulmas, Oskar Oja)

Demek CNC töötuba: Kuidas logistikarobot tootmises "jalutamist" vähendades efektiivsust tõstab? (Peeter Sekavin, Demek CNC juhatuse esimees)

Klinkmann Eesti töötuba: Kuidas tagada masinate ja protsesside turvalisus ning turvalisust targalt juhtida? (Erkka Lepola, Rockwell Automation Solutions, Klinkmann Oy sales manager)

Tule osalema!

Vaata täispikka prorgammi SIIT ja pane end kirja!

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077