Autor: Harro Puusild, Toomas Kelt • 8. november 2022

Raul Kirjanen: Fibenoli tehast ilmselt Eestisse ei tule

Aasta töösturi nominent, Graanul Investi juht Raul Kirjanen tunneb, et Eesti valitsus on jätnud tööstuste probleemid tähelepanuta. Seepärast võib ka arendatav puidukeemiatehas kerkida hoopiski mõnda naaberriiki.
Fibenoli katsetehas kerkib küll Imaverre, kuid suurem tootmisüksus ilmselt Eestisse ei tule.
Foto: Tarmo Haud/Fibenol

Lisaks pelletitootmisele Graanul Investis tegeleb Kirjanen ka puidukeemia arendamisega firma Fibenol kaudu. Imaverre on kerkimas Fibenoli katsetehas, kus toodetakse puidust uue põlvkonna suhkruid ja ligniini.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077