Autor: Tööstusuudised.ee • 30. november 2022

Graanul Investi juhatusega liitus Mihkel Jugaste

Graanul Investi uue juhatuse liikme Mihkel Jugaste vastutusalaks on kontserni keskkonnasäästlikkuse valdkonna juhtimine, ingliskeelse akronüümina CSO – Chief Sustainability Officer. Jugaste liitumisega kasvas Graanul Invest grupi juhatus 4-liikmeliseks.
Mihkel Jugaste on Graanul Investi uus juhatuse liige, kelle vastutusalasse kuulub kestlikkus.
Foto: Graanul Invest

Ettevõtte loomisest alates on Graanul Invest olnud bioenergia efektiivse tootmise ja jätkusuutliku kasutamise teerajaja. Keskkonnakorralduse parimaid praktikaid on ettevõtte jaoks olnud pigem miinimumnõue, mida aktiivselt parendada, edendades sellega globaalset bioenergia raamistikku.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077