Autor: Tööstusuudised.ee • 17. november 2022

Tsemenditööstus muutus tõhusamaks

Kunda Nordic Tsement uuendas oma lubjakivikarjääris töötavat purustussõlme. Suurenes tootlikkus, paranes killustike kvaliteet ning kogu sõlme töö on nüüd paindlikum ja ressursitõhusam.
Killustiku purustussõlm lubjakivikarjääris.
Foto: Kunda Nordic Tsement

Aru-Lõuna lubjakivikarjääris seni töötanud purustus-ja sorteerimissõlm oli juba üle 10 aasta tublit tööd teinud ning vajas kaasajastamist. Kuna ka purusti liisinguperiood oli lõppemas, siis oli ettevõte valiku ees, kas soetada uus purusti või kaasajastada olemasolevat nii, et see oleks ressursitõhusam.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077