Autor: Linda Eensaar • 12. juuli 2022

Kunda tsemenditööstust mõjutab sanktsioonidest kordades enam energia hinnaralli

Kunda Nordic Tsemendi juht Meelis Einstein ütles, et Venemaa suhtes kehtestatud sanktsioonide üleminekuaja lõpp ei mõjuta neid nii palju kui endiselt kestev meeletu energia hinnaralli.
Kunda Nordic Tsement.
Foto: Andras Kralla/Äripäev

"Meie Venemaalt midagi ei too ja sealt ei tule meile. Võib-olla kaudselt Poola kaudu mingeid kemikaale, aga see on väike mure," ütles Einstein. "Venemaalt pudenes tsementi ehk Soome, sest transpordi mõttes on nende raudtee laius sama," lisas Einstein.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077