Autor: Kristjan Kurg • 18. november 2022

Tööstur: kui see on kriis, siis sellises kriisis ma tahakski elada

Kriisiaastatel oma viimasedki nurgad maha lihvinud küünlatootja Hansa Candle, piimatööstus E-Piim ja metallifirma Favor jagasid kärpenippe ja hoiatasid, et kes praegu investeerimata jätab ja teistest maha jääb, kukub konkurentsist.
Vasakult: metallitööstuse Favor tegevjuht Elari Tiimus ja küünlatootja Hansa Candle omanik ja juhatuse liige Harri Juhani Aaltonen tööstuse äriplaani konverentsil.
Foto: Johanna Adojaan
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077