Autor: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor • 20. oktoober 2022

Masina- ja metallitööstuse TOP 118: ettevõtted investeerisid keerulisest ajast hoolimata

Eesti Masinatööstuse Liidu juht Raul Kütt nendib, et 2021 oli kokkuvõtvalt hea aasta, mil paljud ettevõtted kasutasid olukorda investeeringute tegemiseks. Samas valmistab praegu suurt muret energia­hindade tõus ja kui riigi poolt lahendust ei tule, jätkub toodangu langus ja väheneb ekspordi­tulu.
Ruukki tehas saab elektrienergia 100protsendiliselt taastuvallikatest, teatas ettevõte tänavu veebruaris. Ruukki noppis masina- ja metallitööstuse TOPis seekord 2. koha.
Foto: Ruukki

Edetabeli võitis sel aastal müüritiste ja betooni armeeringute tootja Eesti Traat OÜ, teisele kohale platseerus ehitusmaterjalide tootja Ruukki Products AS ja kolmandaks aero­soolpakendite valmistaja Metaprint AS.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077