Autor: Raul Kütt • 12. mai 2022

Raul Kütt: masinatööstuses on seis hea, kuid see võib muutuda

Masinatööstuses on seis hea, kuid praegused arengud maailmas võivad seda muutma hakata ja mitte paremuse poole, kirjutab Eesti Masinatööstuse Liidu juht Raul Kütt värskes Äripäeva Infopanga kvartaliraportis.
Eesti Masinatööstuse Liidu juht Raul Kütt
Foto: Erakogu

Lühidalt – tänu tublidele ettevõtjatele on masinatööstuse seis hea, kuid see olukord on saavutatud nende inimeste pikaajaliste pingutustega. Kahjuks võivad praegused arengud maailmas seda seisu muutma hakata ja mitte paremuse poole.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077