Autor: Toomas Kelt • 7. oktoober 2022

Tõnu Saaber: ka suured laevad peavad kiiresti pöörama

Esimesest oktoobrist vahetus Soome puidukontsenri Stora Enso Eesti haru puiduvarumisüksuse juht. Uueks üksuse juhiks saanud Tõnu Saaber kinnitas intervjuus Tööstusuudistele, et praegusel ajal on kõige olulisem kiirete muutustega kohanemine.
Tõnu Saaber usub, et ehkki ka Stora Enso on "suur laev," suudab ettevõte end vajaduse korral ka "kiirelt keerata."
Foto: Meeli Küttim

Asusite Stora Enso puiduvarumisüksuse juhiks ja vahetasite sel kohal välja Marek Kase. Kuuldavasti oli see vahetus ära otsustatud juba varem ja teatavaks sai see koos Teie ametisse asumisega. Kaua kaalusite, enne kui uue koha kasuks otsustasite ja miks otsustasite selle pakkumise vastu võtta?

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077