Autor: Tööstusuudised.ee • 4. oktoober 2022

TSENTER sai uue juhi

Alates 3. oktoobrist asub Võrumaa kutsehariduskeskuse puidu- ja mööblitööstuse kompetentsikeskuse TSENTRI uue juhina tööle tootedisainer Riho Tiivel. Tema enda sõnul loodab ta edendada TSENTRIT veelgi rohkem puidu-alaste teadmiste koondumiskohaks, millest sünniks kasu nii Eesti puidutööstusele tervikuna kui ka samas valdkonnas tegutsevatele partneritele lähiriikides.
Tootedisainer Riho Tiivel on uus TSENTERi juht.
Foto: TSENTER

Riho Tiivel on läbinud Tartu Kunstikooli õppekava (2000) vana mööbli restaureerimise ja uue kujundamise erialal. Pärast seda omandas ta Eesti Kunstiakadeemias tootedisaini magistrikraadi (2005) ja töötas viimati disaini valdkonna õppejõuna Kõrgemas Kunstikoolis Pallas mööbliosakonnas. Lisaks õppejõu tööle oli Riho Tiivel samas õppeasutuses ka mööbliosakonna juhi abi, koordineerides osakonda nii personali kui ka organisatoorse poole pealt. Kunstialane põhjalik haridus ning eelnev kogemus erinevate disainiprojektidega annab talle laiapõhjalised teadmised omatoodete loomisel ja hea arusaamise, millised tooted võiksid olla edukad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077