Autor: Tööstusuudised.ee • 19. mai 2021

Viis mööblitootjat ja kompetentsikeskus TSENTER panevad tehastes tööle koostöörobotid

Võrumaa KHK kompetentsikeskus TSENTER ja viis mööblitootjat panevad oma tootmises tööle koostöörobot-manipulaatorid.
Robotkäpp integreerituna laorobotile
Foto: TSENTER

Projekti käigus soetatakse tootmise simulatsiooni tarkvara ja robotite komplekt ehk kokku integreeritud laorobot koos koostöörobot-manipulaatoriga. Komplekt on 2D- ja 3D-kaamerate ning sobivate lisaseadmetega, milleks on erinevad haaratsid, tööriistavahetuse kiirliidesed, lihvimiskomplekt ja freespea, teatas TSENTER.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077