Autor: Tööstusuudised.ee • 8. juuli 2022

Puidust kraanikausis saab ka last pesta

Võrumaal kompetentsikeskuses TSENTER on välja arendatud puidust kraanikauss, mis on piisavalt sügav ja nii praktiline, et seal saab hõlpsalt isegi väikest last pesta.
Puidust kraanikauss on sügav ja praktiline.
Foto: Tauno Erik

Puidust kraanikausi arendus sai tõuke TSENTRIS töötava Antsu isiklikest vajadustest. Kui peresse sünnib väikseid lapsi, siis on pidevalt vaja neid pesta ja igakord ei taha või ei saa last vanni panna. Kuna kraanikausid on tihti külmad või ebasobiva kujuga, siis seal last pesta pole kuigi mugav. Samuti meeldib väikestel lastel kraanikausis istuda ja mängida.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077