Autor: Lauri Semevsky • 17. juuni 2022

Metallikviimistlus ja punutised on uued trendid mööblitööstuses

Võrumaa Kutsehariduskeskuse puidu- ja mööblitööstuse kompetentsikeskus TSENTER külastas Itaalias Milanos suurejoonelist mööblimessi Salone del Mobile. Eesti lugejateni toovad nad mõned silmajäänud trendid tänapäevasest mööblidisainist.
Moodne mööbel messil.
Foto: TSENTER

Mess Salone del Mobile tähistas sel aastal oma 60. toimumiskorda. Näitusel oli esitletud 2175 erinevat kaubamärki, millest 27% pärines väljastpoolt Itaaliat. Külastajate koguarv ületas 262 tuhandet inimest, kes pärinesid 173 erinevast riigist üle maailma.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077