Autorid: Tööstusuudised.ee , Logistikauudised.ee • 29. september 2022

Ostujuhtimise aastakonverents 2022 keskendub koostööle ja kokkulepetele

3. novembril toimuva Ostujuhtimise aastakonverentsi fookuses on läbirääkimised, koostöö ja kokkulepped, lepingud ja muutunud hankereeglid ning ostu- ja hankejuhtide muutunud roll ettevõtte juhtimises.

Ostu- ja hankejuhid on viimased paar aastat elanud kiiret elu, mis toonud palju muutusi ja töökoormuse kasvu. Seekordne ostu- ja hankeinimestele pühendatud konverents keskendubki kiirele perioodile ja selle mõjudele.

Laval on nii hanke- kui ostujuhid, aga ka tippjuhid, kes jagavad oma kogemusi ja ootusi hankejuhtidele. Kui oluliseks osaks on ostu- ja hankejuhtimise funktsioon ettevõtte igapäeva juhtimises tõusnud? Oma vaatenurgast ja ootustest tegevjuhilt ja tarnijale räägib ka kogenud ostu- ja hankeekspert.

Lavale tuleb näiteks tööstuse ja kaubanduse kogemusega tippjuht Katre Kõvask, kes kõneleb sellest, kuidas tema keerulisel ajal kokkuleppeid sõlmiks ning mida praegu ostu- ja hankejuhtidele soovitaks.

Konverentsipäeva lõpetame tippjuhtide vestlusringiga, kus tööstuse tippjuhid Emöke Sogenbits ja Aivo Adamson (Alexela juhatuse esimees) arutlevad ostu- ja hankejuhtide rolli üle.

Sellest, kuidas jaekett ja tarnijad praegu omavahel läbirääkimisis peavad, tuleb rääkima Coopi ostudirektor Oliver Rist.

Avaliku sektori ja tarnijate suhetest tuleb kõnelema Riigi Kaitseinvesteeringute Keskuse hankeosakonna juht Ivar Janson.

Päeva modereerib kogenud ostu- ja hankeekspert Kristo Raud.

Pane end kohe kirja!

Ostujuhtimise aastakonverents 2022 toimub juba 3. novembril Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuses.

Tutvu täispika programmiga ja registreeri SIIN.

NB! Soodsaim hind lõpeb juba reedel, 30. septembril!

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077