Autor: Harro Puusild • 29. september 2022

ABB Eesti palkab 50 uut töötajat

ABB Eesti palkab seoses ärimahtude kasvuga 2022. aasta jooksul Jüri tööstuslinnakus asuvasse mootorite ja generaatorite tehasesse 50 uut töötajat. Ettevõte toob osa Soome tehase tootmisest üle Eesti tehasesse ja plaanib osa varem välistelt koostööpartneritelt tellitud töid ise tegema hakata.
ABB mootorite ja generaatorite tehas Jüri tehnoloogialinnakus.
Foto: Harro Puusild

ABB mootorite ja generaatorite üksuse juht Eestis Antti Liedes ütles Tööstusuudistele, et tehase ärimahud on kasvamas ja sellega seoses vajab ettevõte täiendavalt kümneid uusi töötajaid. "Tehase töötajate arv kasvab aasta lõpuks umbes 50 inimese võrra 400 töötajani," avaldas Liedes ja tõi neli põhjust, mis on tehase ärimahtu kasvatavad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077