Autor: Tööstusuudised • 21. juuli 2022

ABB Grupi teist kvartalit saatis tugev nõudlus ja tellimuste mahu tõus

ABB Grupp saavutas 2022. aasta teises kvartalis nõudlikes oludes head tulemused. Tellimuste maht kasvas aastaga 10 protsenti 8,8 miljardi dollarini ning seda kõigis ärivaldkondades, regioonides ja enamikus kliendisegmentidest.
Foto: ARND WIEGMANN

Ettevõtte müügitulu vähenes 3 protsenti, ulatudes 7,3 miljardi dollarini. Operatiivne tegevuskasum enne intresse, makse ja kulumit (EBITA) kasvas aga 2 protsenti 1,1 miljardi dollarini. EBITA marginaal tõusis 0,5 punkti võrra 15,5 protsendini. Ettevõtte tegevuskasum oli 587 miljonit dollarit, rahavood 382 miljonit dollarit.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077