Autor: Tööstusuudised.ee • 15. september 2022

Tööandjad: kaheksa kriitilist ja vastuseta küsimust valitsuse roheplaani kohta

Eesti tööandjad toetavad valitsuse soovi kiirendada taastuvenergia arengut, kuid eesmärkide mitmekordne ja selgitusteta tõstmine teeb ettevõtjad murelikuks. Vastuseta on küsimused nii uute võimsuste rajamise, energia hinna kui varustuskindluse kohta.
Tööandjate Keskliidu juht Arto Aas.
Foto: Liis Treimann

”Ambitsioonikad taastuvenergia plaanid on õigustatud, aga need peavad olema ka reaalselt teostatavad,” selgitas Eesti Tööandjate Keskliidu juht Arto Aas. ”Praegune energiakriis on tõestanud, et me ei saa endale lubada pealiskaudselt ja kiirustades tehtud otsuseid.”

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077