Autor: Rivo Sarapik • 25. aprill 2022

Andres Sutt: rohepööre ei koorma ettevõtlust

Väliskaubanduse ja IT minister Andres Sutt ütles Äripäeva hommikuprogrammis, et on oluline saada ühtemoodi aru, mida rohepööre tähendab. "Rohepööre ei koorma ettevõtlust, see on ennekõike võimalus kasutada kaasaegset tehnoloogiat," tõdes minister ja kinnitas, et kindlasti rahastatakse seda parematel tingimustel, kui teisi investeeringuid.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt.
Foto: Liis Treimann

Ministri arvates on mõistlik võtta seisukoht, et Venamaa ettevõttel kui äripartneril on pikaks ajaks kriips peal. "Olin teisipäeval Narvas ja seal oli mitmeid ettevõtteid, kelle tellimuste maht on hoopis kasvanud." Ühe näitena tõi minister Fortaco Estonia OÜ, kes on saanud suuremad tellimused Euroopa kaitsetööstuselt.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077