Autor: Tööstusuudised.ee • 8. september 2022

Nordic Milk uus kvaliteedijuht on VTA endine peadirektor Ago Pärtel

Septembrist asus Eesti piimanduskontserni Nordic Milk kvaliteedijuhiks Ago Pärtel, kes juhtis aastatel 1996-2015 veterinaar- ja toiduametit. Ago Pärtel on lõpetanud Eesti Maaülikooli loomaarstiteaduskonna ning töötanud varem VTAs peaspetsialistina ja peadirektori nõunikuna.
Ago Pärtel.
Foto: Äripäev

„Ago Pärteli lisandumisega kvaliteedijuhiks tõstame oluliselt Nordic Milki pädevust uute tootmis- ja kvaliteedistandardite välja töötamisel ning nende efektiivsel rakendamisel. Nordic Milk brändi alt soovime eelkõige laieneda eksportturgudel, kus Eesti piimatooteid tuntakse tänu kõrgele kvaliteedile,“ sõnas Nordic Milk OÜ juhatuse esimees Ülo Kivine. „Ago Pärtel on tänu pikale karjäärile veterinaar- ja toiduametis omandanud valdkonnaspetsiifilised teadmised, mida saame nii koduturu kui välispartneritega suheldes rakendada. Lisaks erialastele teadmistele toetume ka tema tippjuhtimiskogemusele.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077