Autor: Tööstusuudised.ee • 12. aprill 2022

Nordic Milk lõi tütarettevõtte, mis hakkab valmistama taimseid toite

Piimanduskontsern Nordic Milk asutas taimsete ehk alternatiivsete piimatoodete tütarettevõtte Deary OÜ, millega viib Tere brändi alt kõik senised taimsed tooted uue ettevõtte alla. Ühtlasi alustab Deary OÜ uute alternatiivtoodete nagu taimse viilujuustu ja sulatatud juustu tootmist.
Deary OÜ juhatuse esimees Ülo Kivine.
Foto: Liis Treimann

„Lõime Deary kaubamärgi uue põlvkonna tarbijatele, kelle jaoks taimne toit on osa toidulauast. Deary on katusbränd Nordic Milki taimsete toodete portfellile täna ja tulevikus. See koondab enda alla taimsed alternatiivid piimajookidest juustuni ja kohukestest krõpsudeni,” sõnas Deary OÜ juhatuse esimees Ülo Kivine.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077