Autor: Tööstusuudised.ee • 3. veebruar 2022

Farmi: uus kvaliteedimärgis kasvatab Jõhvi tootmisüksuse ekspordivõimekust kordades

Nordic Milk piimanduskontserni kuuluv Farmi Piimtööstus omandas Jõhvis asuvale tehasele rahvusvahelise toiduainetööstuse British Retail Consortium (BRC) sertifikaadi, tänu millele tekib ettevõttel võimalus teha koostööd Euroopa ja Suurbritannia juhtivate jaemüüjate, tootjate ning turustajatega, kasvatades ettevõtte ekspordipotentsiaali.
AS Farmi Piimatööstus
Foto: AS Farmi

„Inglismaa turg on Euroopa Liidust erinevate reeglitega, kuid väga atraktiivne ja ostujõuline. Lisaks selle on Eesti piimatoodetel väga pikk ekspordiajalugu juba esimese Eesti ajast, mil väga oluline osa Eesti võiekspordist läks just Inglismaale,“ ütles AS Farmi Piimatööstus juhatuse esimees Ülo Kivine. „Ekspordil on lisaks müügivõimaluste laiendamisele veel väga oluline roll tootearendusel: õnnestumised ja kogemused välismaal aitavad koduturule tuua ja täiendada tooteid, mille tõukejõuks on kogemused välisturgudel.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077