Autor: Tööstusuudised.ee • 6. mai 2021

Tere vahetab 25 aastat tootmises olnud kohukese glasuuri keskkonnasõbralikuma vastu

Sügisest muutub ligi 25 aastat tootmises olnud kassikohukese retsept palmiõlivabaks. Onu Raivo joonistatud kassipildiga kohukesi on eestlased läbi aegade palavalt armastanud ning need sisaldavad täielikult hüdrogeenitud palmituumaõli, mis ei ole kahjulik tervisele, vaid mille tootmine on muutunud ohuks keskkonnale, teatas ettevõte.
Nordic Milki juhatuse esimees Ülo Kivine.
Foto: Liis Treimann

„Keskkonna teemad on viimastel aastatel eriti esile kerkinud, seega tuleb muudatused ette võtta mitte ainult energia valdkondades, vaid ka tehnoloogiates ja toodete retseptides,“ sõnas Nordic Milki juhatuse esimees Ülo Kivine. „Suure ajalooga toodete puhul ei muudeta just tihti retsepte, sest need peavad tarbijate jaoks säilitama oma autentsuse.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077