Autor: Tööstusuudised.ee • 8. august 2022

Piimatööstus Nordic Milk uus tootmis- ja tehnikadirektor tuleb Balbiinost

Alates augustist asus Eesti piimanduskontserni Nordic Milk tootmis- ja tehnikadirektoriks Martin Visnapuu, kes toob kaasa suure kogemustepagasi erinevatest toidutööstustest. Eelnevalt on Visnapuu juhtinud nii Kalevi šokolaadivabriku kui Balbiino jäätiste tootmist.
Martin Visnapuu esinemas konverents-messil "Tark tööstus 2022".
Foto: Raul Mee

„Uue tootmis- ja tehnikadirektoriga saame juurde teadmisi ja kogemusi erinevatest toidutööstuse valdkondadest, mida saame oma tootmises ära kasutada,“ sõnas Nordic Milk OÜ juhatuse esimees Ülo Kivine.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077