Autor: Tööstusuudised.ee • 8. august 2022

Piimatööstus Nordic Milk uus tootmis- ja tehnikadirektor tuleb Balbiinost

Alates augustist asus Eesti piimanduskontserni Nordic Milk tootmis- ja tehnikadirektoriks Martin Visnapuu, kes toob kaasa suure kogemustepagasi erinevatest toidutööstustest. Eelnevalt on Visnapuu juhtinud nii Kalevi šokolaadivabriku kui Balbiino jäätiste tootmist.
Martin Visnapuu esinemas konverents-messil "Tark tööstus 2022".
Foto: Raul Mee

„Uue tootmis- ja tehnikadirektoriga saame juurde teadmisi ja kogemusi erinevatest toidutööstuse valdkondadest, mida saame oma tootmises ära kasutada,“ sõnas Nordic Milk OÜ juhatuse esimees Ülo Kivine.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077