Autor: Harro Puusild • 24. jaanuar 2022

Tööstusjuht, ära venita digitaliseerimisega, vaid tee otsus

Eziili asutaja ja juht Maido Janke ning Balbiino tootmise ja tehnika juht Martin Visnapuu.
Foto: Harro Puusild
Selle nädala "Tööstusuudised eetris" saates lahkame automatiseerimise ja digitaliseerimisega seotud teemasid ning räägime, millal on tegu digitaliseerimise ja millal automatiseerimisega.

Lisaks anname konkreetsed sammud, millest digi- ja automatiseerimisprojektidega alustada, ja selgitame, millest sõltub projektide õnnestumine. Saates on külas metallitööstust digitaliseeriva Eziil asutaja ja juht Maido Janke ning toidutööstuse Balbiino tootmise ja tehnika juht Martin Visnapuu.

"Ärge alustage liiga hilja ega mõelge liiga palju, vaid hakake liikuma. Tehke otsus ja ärge oodake kümme aastast," soovitab Maido Janke. "Selleks peab olema valmis, et digitaliseerimine ja automatiseerimine ei tee alati kõike odavamaks," märgib Martin Visnapuu. Saadet juhib Harro Puusild.

Saadet toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Kuula saadet siit:

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077