Autor: Tööstusuudised.ee • 7. september 2022

Norras avati BLRT Grupis valminud näituste ujuvkeskus

Septembri alguses avati Norras pidulikult ebatavaline näituste ujuvkeskus, mis valmis BLRT Grupi tütarettevõttes Marketex Marine. Salmon Eye nime kandev kompleks asub maalilises Hardangerfjordis, mida külastavad igal aastal tuhanded turistid.
Ujuvat näitusekeskust pääseb vaatama vaid paatidega.
Foto: Marketex Marine

„BLRT Grupp on aastaid panustanud vesiviljeluse arengusse Norras: viimaste aastakümnete jooksul oleme ehitanud ja paigaldanud Norra fjordidesse ligi 400 kalakasvatuspargast. Ent taoline haruldus on meie käe all sündinud esimest korda. Tahan veel lisada, et projekt viidi ellu karvapealt nii, nagu Taani arhitekt ja Norra projekteerijad oma lahenduse algselt visualiseerisid,“ rõhutas Marketex Marine’i juhatuse esimees Fjodor Kvitš.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077