Autor: Tööstusuudised.ee • 24. jaanuar 2022

BLRT Grupp ehitab Norrale ainulaadse näituste ujuvkeskuse

BLRT Grupi tütarettevõte Marketex Marine ehitab Norra firmale Fluctus ainulaadse näituste ujuvkeskuse. Loodav kompleks sai nimeks Salmon Eye.
Selline hakkab Salmon Eye välja nägema.
Foto: BLRT Grupp

„Sarnase projekti elluviimine nõuab igalt asjaosaliselt täit pühendumist, sest taolisi komplekse pole me varem ehitanud. Konstruktsioon koosneb pontoonist ja ebatavalisest ellipsikujulisest pealisehitisest, mis meenutab kalasilma. Ehitise välispinnale paigaldatakse 9500 kvaliteetsest roostevabast terasest „soomust“, mis aimavad oma erilise säraga järgi lõhe soomuste värvi ja tekstuuri. Töö käib plaanipärases rütmis, metallkonstruktsiooni juba värvitakse,” ütles pressiteates Marketex Marine’i juhatuse esimees Fjodor Kvitš.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077