Autor: Tööstusuudised.ee • 2. september 2022

Tallinna Tehnikaülikooli osalusel valmib üleeuroopaline tehisintellekti õppeportaal

Tallinna Tehnikaülikooli IT-teaduskonna arukate süsteemide keskus osaleb koos Euroopa riikide partneritega tehisintellekti (AI) koolitusplatvormi „FUTURIA“ loomisel, et muuta AI tuttavaks ka inimestele, kes sellest seni midagi ei tea.
Tallinna Tehnikaülikooli infotehnoloogia teaduskonna arukate süsteemide keskuse juht professor Eduard Petlenkov.
Foto: A-lab.ee

Professor Eduard Petlenkovi sõnul on koolitusplatvorm mõeldud eelkõige kõrgkoolide tudengitele, kuid ettevõtmise suurem eesmärk on „viia“ tehisintellekt (AI) ka muudesse kõrghariduse valdkondadesse, kus sellega igapäevaselt kokku ei puututa. Samuti on soov tugevdada inimeste tehisintellekti (AI) ristkasutuse oskusi kaasava sisu abil.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077