Autor: Tööstusuudised.ee • 16. august 2022

Puidu import kasvas juuli alguses rekordiliseks

Juuli esimese kümne päevaga toodi Eestisse rohkem puitu kui terves juunis kokku, teatab Maksu- ja Tolliamet.
Foto: Pixabay

10. juuli südaööst lõppes Vene Föderatsioonist Euroopa Liitu toodavale puidule üleminekuperiood ning alates 11. juulist rakendusid puiduimpordile Euroopa Komisjoni poolt kehtestatud sanktsioonid täielikult. Ettevõtted kasutasid neile antud võimalust ning 1.-10. juulini toodi Vene Föderatsioonist Eestisse suurem kogus puitu kui terves juunis kokku – 77 700 tonni juuli kümne päevaga ja 75 500 tonni juunikuus kokku.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077