Autor: Harro Puusild • 11. august 2022

Taavi Vesiaid: sügise osas on metallitööstuses õhus palju ohumärke

Sügisel paistab metalli- ja masinatööstuses palju ohumärke ja kindlasti osa neist realiseerub, kuid usun, et sektor tervikuna on tugevalt positsioneeritud, ütleb metallitööstuse Exmet Services juht Taavi Vesiaid.
Taavi Vesiaid
Foto: Liis Treimann

Taavi Vesiaid räägib värskes Äripäeva Infopanga koostatud masina- ja metallitööstuse aastaraportis, et toormehinnad ja sealjuures vanaraua hind on taandumas ja tekkinud on uued tarneahelad, mis suures osas on materjali saadavuse probleemid lahendanud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077