Autor: Harro Puusild • 11. august 2022

Taavi Vesiaid: sügise osas on metallitööstuses õhus palju ohumärke

Sügisel paistab metalli- ja masinatööstuses palju ohumärke ja kindlasti osa neist realiseerub, kuid usun, et sektor tervikuna on tugevalt positsioneeritud, ütleb metallitööstuse Exmet Services juht Taavi Vesiaid.
Taavi Vesiaid
Foto: Liis Treimann

Taavi Vesiaid räägib värskes Äripäeva Infopanga koostatud masina- ja metallitööstuse aastaraportis, et toormehinnad ja sealjuures vanaraua hind on taandumas ja tekkinud on uued tarneahelad, mis suures osas on materjali saadavuse probleemid lahendanud.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077