Autor: Tööstusuudised.ee • 28. juuli 2022

Elektroonikaettevõtte Incap käive kasvas teisel kvartalil 82%

Kuressaares tegutseva Incapi elektroonikatööstuse emafirma majandustulemused näitavad, et ettevõtte käive kasvas teise kvartali jooksul võrreldes möödunud aasta sama perioodiga 82,2% ja ärikasum 96,4%. Ettevõte prognoosib käesolevaks aastaks selgelt kõrgemaid tulemusi võrreldes eelmise ja samuti eduka aastaga.
Incapi tehas Kuressaares.
Foto: Arno Mikkor/Incap

Incapi president Otto Richard Pukk märgib, et kuigi kuus kuud kestnud sõda ja piirangud Hiinas jätkuvad, pole see seni veel ettevõtte tulemusi määravalt mõjutanud. Sama sõnab ta ka inflatsiooni ja tootmiskulude kasvu ning komponentide kättesaadavusega seotud väljakutsete kohta. Oluline roll ettevõtte edu taga nendel keerulistel aegadel on tema sõnul pädeval meeskonnal, kes teinud suurt tööd selle nimel, et tagada materjalide olemasolu ja klientidele antud lubadustest kinnipidamine.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077