Autor: Tööstusuudised.ee • 28. juuli 2022

Valitsus suurendab Eesti Varude Keskuse aktsiakapitali

Valitsus kiitis heaks majandus- ja taristuministri ettepaneku suurendada Eesti Varude Keskuse (EVK) aktsiakapitali 38 miljoni euro võrra, lisaks pikeneb gaasivaru soetamise tähtaeg.
Paldiski kompressorjaama ehitus.
Foto: Elering

„Venemaa kasutab maagaasi jätkuvalt majandusliku relvana ning me peame muutunud oludega paratamatult kohanema. Vajame eelolevaks talveks kindlustunnet, et suudame tagada maagaasi olemasolu kogu kütteperioodi vältel, mistõttu rajavad eraettevõtted ja Elering praegu Paldiskisse veeldatud maagaasi vastuvõtuvõimekust. Kai ehitamisega kaasnevad siiski omad riskid ning aitame riigi poolt kaasa, et vajalikud investeeringud saaksid võimalikult kiiresti tehtud,“ rääkis majandus- ja taristuminister Riina Sikkut.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077