Autor: Tööstusuudised.ee • 26. juuli 2022

HANZA jätkab edukursil

Stockholmi börsil noteeritud masina- ja metallitööstus HANZA teatas oma seni suurimast kvartalimüügist ja –kasumist. Väga head olid ka kogu esimese poolaasta majandustulemused. Käive kasvas 42% 1710 miljoni Rootsi kroonini, EBITA kasvas 98,5 miljoni kroonini ja kasum pärast makse oli 55,4 miljonit krooni.
Tööstusrobot HANZA tehases.
Foto: Fredrik Karlsson/HANZA

Lisaks headele majandustulemustele jätkas ettevõte laienemist, omandades Saksamaa tootearendusettevõtte Budelmann. Kõigi aegade kõrgeim tellimuste arv ennustab tugevat arengut ja tegevust võimsuse suurendamiseks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077