Autor: Viivika Rõuk • 14. juuli 2022

Endised partnerid ähvardavad Venemaal äri katkestanud tööstusfirmat kohtuga

Taani tööstusettevõte Topsoe sai pärast mitut kuud pingutamist Venemaal ja Valgevenes lepingud lõpetatud, kuid nüüd ähvardavad endised partnerid neid kohtuga. Taani ettevõtte lugu näitab, milliste halbade valikute ees seisavad sealsel turul tegutsenud – või endiselt tegutsevad – firmad.
Sõjasümbolid liiklusmärgid.
Foto: ZUMA/Scanpix

Taani majandusleht Borsen kirjutab, et veel enne sõda oli Topsoe sõlminud mitu lepingut Venemaal ja Valgevenes. Aprillis ütles ettevõtte juht Roeland Baan avalikult välja, et firma näeb rasket vaeva, et leida viis nendest lepingutest väljuda.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077