Autor: Toomas Kelt • 21. juuni 2022

Metsaühistute töö on muutumas

Eesti erametsaomanikke ühendavad metsaühistud on sunnitud oma tegevuses muudatusi tegema. Metsaomanike soovid metsatöödele on muutumas ja ühistud peavad tegelema eelkõige „keerulisemate“ töödega. Siiski on ühistud tulnud, et jääda, rääkis hiljuti oma kümnendat sünnipäeva tähistanud Vooremaa Metsaühistu- juhatuse liige Harry Pütsepp.
Vooremaa Metsaühistu juhatuse liige Harry Pütsepp.
Foto: Toomas Kelt

Kuidas Vooremaa Metsaühistu sündis?

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077