Autor: Toomas Kelt • 10. juuni 2022

Venemaal algas taas autode tootmine

Venemaa autotootja AvtoVAZ teatel algas Togliatti tehases taas autode tootmine. 8. juunil veeresid konveierilt maha käesoleva aasta esimesed LADA Granta Classic`22 autod.
Uued LADA Granta Classic sõiduautod peaksid venemaalasi rõõmustama kodumaise tehnika tipptasemega.
Foto: lada.ru

Tootja teatel on tegu Venemaa turu soodsaima autoga, milles on minimaalselt kasutatud importkomponente. Võrreldes standardse mudeliga on Granta Classic'22 varustusse lisatud auto disaini ja kasutusmugavust parandavad lisad - kerevärvi värvitud ukseliistud, soojendus, elektrilised aknad ja lisavarustusena on saadaval ka 15-tollised valuveljed. Selline varutatus oli varem saadaval ainult LADAde tippversioonides.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077